Valentinovo detalji članka

PONUDA I CIJENE!

Donje rublje kojim ćete ga zavesti za Valentinovo

Možda ste odlučili ove godine ignorirati valentinovsku euforiju, ali to neće biti moguće. Pogledajte fotke seksi donjeg rublja koje se nudi po dućanima i bit će vam jasno zašto

Izlozi ovih dana vrve čokoladnim srcima, zavodljivim rubljem, škakljivim seksi ludostima za 'vrijeme udvoje' – Valentinovo je pred vratima, valja se na vrijeme pripremiti.

Po dućanima s donjim rubljem naišli smo na tangice, bodije, duže i kraće korzete, spavaćice, grudnjake kakve vam srce poželi. Crvena boja, naravno, prevladava, ali i bordo, ružičastocrvena i, naravno, crna, dolaze u najseksi izvedbama.

Puno je čipke, puno detalja u vidu svjetlucavih ljuskica ili kamenčića, puno mašnica, trakica, vezica.

Dućani su se pobrinuli i za male prigodne poklončiće po povoljnim cijenama za sve koji možda nisu spremni izdvojiti puno novca za valentinovski dar. U tom slučaju, simpatične prozirne crne tangice s crvenim izvezenim srcem i svilenim vezicama sa strane, u vrećici od tila, bit će više nego simpatičan darak za kakvih stotinjak kuna.

Iako prigodni valentinovski kompleti donjeg rublja dolaze s novim kolekcijama, još se uvijek može pronaći kakva 'ljubavna pikanterija' po sniženim cijenama.

Zanimljive modele donjeg rublja po hrvatskim dućanima donosimo s cijenama i nadamo se da ćemo vam barem malo olakšati potragu, bilo ženama koje kupuje za sebe, bilo njihovim boljim polovicama koje su na žeravici što im odabrati za dar...