JUBILARNI SPEKTAKL

Najavljen deseti INmusic festival

21.11.2014 u 17:53

Bionic
Reading

INmusic festival će se održati od 22. do 24. lipnja 2015. na tri jarunska otoka. Kao novitet, organizator je predstavio blagdanski paket koji uključuje majicu, bedž i limenke piva

Na današnjoj su press konferenciji u zagrebačkom Žuja Pubu organizatori INmusic festivala najavili jubilarno deseto izdanje te prikazali kratak pregled INmusica od samih početaka 2006. pa sve do danas.

Organizatori su također najavili nastavak suradnje s partnerima i sponzorima INmusic festivala: Ožujskim pivom kao powered by sponzorom festivala te OTP bankom. Također, predstavili su poseban INmusic blagdanski paket koji se nalazi u prodaji od 21. studenog. Blagdanski INmusic paket sadrži festivalsku majicu i bedž, dvije limenke Ožujskog piva, festivalsku ulaznicu te vaučer OTP banke za ugovaranje prepaid kartice s pologom od 100 kuna. INmusic blagdanski paket bit će dostupan u prodaji do 31. prosinca ili do isteka zaliha.

Deseto izdanje INmusic festivala u 2015. prvi put će se održati na tri jarunska otoka: Otoku mladosti, na kojem se održava glavni festivalski program, te na otocima Univerzijada i Trešnjevka, na kojima će biti smješten festivalski kamp. INmusic će se održati od 22. do 24. lipnja 2015.

Iz godine u godinu INmusic festival prima brojna priznanja poput onog National Geographic Travelera, koji ga je uvrstio među tri svjetska festivala koja treba posjetiti, ili američkog Huffington Posta, a isto su učinili i putnički portali poput GlobalGrasshoppera i TravelFreaka.

Prošlih godina to je učinio i CNN uvrstivši INmusic dvije godine za redom među 50 najboljih festivala u svijetu te britanski BBC objavivši odličnu recenziju INmusic festivala.

Broj blagdanskih paketa je ograničen i u prodaji će biti od 21. studenog pa do 31. prosinca po cijeni od 329 kuna. Blagdanske pakete moguće je kupiti putem web shopa na službenim stranicama festivala www.inmusicfestival.com.

Kako je već objavljeno, najbolja najava nadolazećeg jubilarnog festivala bit će koncert Morrisseya koji će se održati u petak 12. prosinca u Paviljonu 9 Zagrebačkog velesajma