VEČERAS U TVORNICI

Sve je spremno za koncert Pavela

31.10.2014 u 08:51

Bionic
Reading

Atmosfera prije velike koncertne promocije novog albuma Pavela koja će se održati u Tvornici kulture u petak, 31. listopada polako se zahuktava!

'Očekujem da bude barem jednako lijepo kao što je bilo kada smo svirali prije godinu i pol dana. Bilo je prekrasno. Ako bude tako dobro, ja ću biti zadovoljan. Nećemo imati nikakve goste, nas devet će se popeti na pozornicu i svirat ćemo svoje pjesme, pokušat ćemo napraviti atmosferu dnevnog boravka kao i prošli put – lampe, svijeće, tepisi, fotelje...', najavljuje Aljoša Šerić

Iako neće biti klasičnih gostovanja, za najveće fanove koji će se okupiti u petak, 31. listopada u Tvornici kulture, Aljoša je  najavio jedno posebno iznenađenje za goste u Tvornici. 

Koncertom u Tvornici Pavel će uživo predstaviti i pjesme s novog albuma 'I mi smo došli na red' koji je odnedavno u prodaji, a po posebnoj cijeni bit će dostupan i na koncertu! Koncert počinje od 22 sata.

Veliki koncert u Noći vještica bit će ujedno i promocija novog, trećeg albuma grupe Pavel koji slijedi hvaljene prethodnike 'Pavel' (2007.) i 'Od prve zvijezde ravno' (2012.).

Aktualni videospot 'Autentično osrednji' pogledajte ovdje: