ATP DANCE ARENA

Sunnery James i Ryan Marciano sinoć rasplesali Umag

12.07.2012 u 14:36

Bionic
Reading

ATP Dance Arena u sklopu 23. ATP Vegeta Croatia Open sinoć je bila centar ludih plesnih ritmova sjajnog nizozemskog dvojca Sunneryja Jamesa & Ryana Marciana

Jučerašnjim nastupom na ATP Dance Areni, nizozemski dvojac Sunnery James & Ryan Marciano potvrdili su status jednih od omiljenih DJ-a hrvatske publike. Energičan nastup uz brojne hitove rasplesao je brojne goste do ranih jutarnjih sati.

Spoj vokalnog housea sa samplovima soul vokala i energični ritmovi najbolji su opis onog što je sinoć umaška publika imala priliku slušati. Svojim zaraznim klupskim setovima već su osvojili publiku diljem svijeta nastupima na festivalima kao što su Outlook Festival, Sensation White, Ultra u Miamiju, Extreme Festival i brojni drugi.

Danas nas na ATP Dance Areni očekuje nastup britanske house atrakcije Freemasons. Ovaj svjetski popularni duo iz Brightona u Engleskoj koji čine Russell Small i James Wiltshire već je dobro poznat hrvatskoj publici, stoga ne sumnjamo u još jednu nezaboravnu predstavu večeras u sklopu ATP Party Nights u Umagu.

Nakon prošlogodišnjeg kul koncerta za vrijeme proloma oblaka koji je osvojio sve prisutne, na umašku pozornicu se u petak, 13. srpnja ponovno vraćaju legendarni TBF-ovci koji su u međuvremenu izdali svoj novi album pod nazivom Pistaccio Metallic, a ove će nas ove godine splićani zabaviti hitovima poput Mater, Veseljko, Grad spava, Uvik kontra i dr.

U subotu, 14. srpnja na ATP Dance Areni nastupa svjetska R&B zvijezda ESTELLE, dobitnica prestižne glazbene nagrade Grammy 2009. za pjesmu za American Boy s Kanyeom Westom, a široj je javnosti poznata i po velikom hitu 'One Love' s Davidom Guettom. Estelle u Umag dolazi u pratnji cijelog benda od deset članova koji uključuju i prateće vokale. Nastup Estelle je u sklopu njezine svjetske turneje All Of Me. Zatvaranje ATP Party Nights pripalo je zagrebačkoj grupi Jinx, koji su kao i TBF-ovci lani osvojili Umag.

Bogati koncertni program uvijek započinje u 23 sata, a prethodi mu izvrstan Alan Bjelinski i Ante Gelo Jazz Quartet koji ljubiteljima džeza donosi pravu poslasticu svake večeri od 19 sati.

Impresivan glazbeni program 23. ATP Vegeta Croatia Opena ove godine uključuje čak 100 sati programa svih 11 dana događanja, pet velikih koncerata i šest DJ setova svjetskih atrakcija plesne glazbe. ATP Party Nights pružaju jedanaestodnevno glazbeno putovanje namijenjeno svim generacijama željnim vrhunske glazbe i zabave.