Film NAGRADNJAČA

Pogledaje film '21 Jump Street'

  • Autor: tportal.hr
  • 14.5.2012 15:36:50
  • 8.5.2012 9:13:55

Od ovog četvrtka, 10. svibnja, u svim hrvatskim kinima započinje se prikazivati akcijska komedija '21 Jump Street' snimljena prema istoimenoj, vrlo popularnoj televizijskoj seriji iz 80-ih godina, a koja je proslavila tada još uvijek nepoznatog glumca Johnnyja Deppa. A mi smo za svoje čitatelje pripremili ulaznice (10 x 2) iskoristive u kinima Cineplexx Centar Kaptol, Cineplexx City Center one East, Cineplexx City Center one Split i Cineplexx Avenue Mall Osijek

U srednjoj školi Schmidt (Hill) je bio štreber i bezveznjak, a Jenko (Tatum) jedan od najpopularnijih učenika, ujedno i sportski nastrojen mladić. Nakon mature njih dvojica prijavljuju se u policijsku akademiju te spletom (ne)sretnih okolnosti završavaju kao partneri na biciklima patrolirajući gradskim parkom. Budući da obojica izgledaju prilično mladoliko, uskoro budu poslani u tajnu jedinicu koja se nalazi u ulici Jump Street 21 odakle će se infiltrirati u srednju školu gdje bi trebali stati na kraj glavnom dileru koji učenike gotovo svakodnevno opskrbljuje drogom.

Filmsku verziju popularne televizijske serije režirali su Phil Lord i Chris Miller ('Oblačno s ćuftama'), a uz Channinga Tatuma i Jonaha Hilla u filmu se pojavljuju i Ice Cube, Ellie Kemper, Brie Larson, Dave Franco, Rob Riggle i Johnny Depp! Do danas je film samo u SAD-u na kinoblagajnama zaradio preko 130 milijuna dolara, a u ostatku svijeta ukupno preko 170 milijuna dolara!


Po dvije ulaznice su osvojili:

Miljenko Kranjec (Zagreb)
Šima Vidaković (Osijek)
Vana Beširević (Split)
Alena Itrić (Split)
Kristijan Šurbek (Samobor)
Gabrijela Rihter (Zagreb)
Marina Kovač (Antunovac)
Ivana Puljko (Zagreb)
Marica Parać (Zagreb)
Zvonimir Petković (Zagreb)


  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još