SIMONA I GIANNA

Najbolje prijateljice postale sluškinje

12.05.2009 u 13:01

Bionic
Reading

Nerazdvojne Simona i Gianna ovoga tjedna su uvelike olakšale posao gazdi, tražeći od njega da ih stavi za sluškinje. Obje žele van, tako da je sada veći problem kako ispasti, a ne kako ostati na farmi

Simona već duže vrijeme pokazuje da joj nedostaje vanjski svijet mnogo više nego drugim farmerima. Iako bismo pomislili da je to isključivo zbog toga što žena ima vani malo dijete, ona kao glavni razlog uvijek navodi Antu, a tek zatim pridoda: 'Moram se brinuti i za svoje dijete!' Simona je na mukama otkako joj njen dragi muž nije u vidokrugu, jer ne može spavati od pomisli da je možda s nekim vara.

Lijepo je Simona predstavila njihov brak u javnosti. Iako stalno ponavlja da ga voli, najčešća riječ u tom kontekstu ipak je prevara. Je li Ante uistinu sklon varanju svoje ženice iza svakog ugla i predstavljaju li sve žene u njegovoj blizini ozbiljnu prijetnju ili pak je Simonica pomalo paranoična, teško je reći.

Ovoga tjedna glavna joj je preokupacija smiriti Giannu, koja se također pobunila protiv farmerskog kolektiva, za koji kaže: 'Dosta mi je više ovih, hoću kući!' Gianna sve radi baš kao i njena prijateljica Simona, no u tom vjernom sljedbeništvu mogla bi Simoni pokvariti planove. Iako i ona najednom žarko želi van, Simona joj je dala do znanja da to neće baš tako lako ići.