Estrada BOLESNO ZALJUBLJIVA

Rachel Uchitel ovisna o ljubavi

  • Autor: tportal.hr
  • 30.11.2010 8:22:05
  • 29.11.2010 19:28:23

U američkoj emisiji 'Today' tridesetpetogodišnja bivša voditeljica noćnog kluba, poznatija po svojoj navodnoj aferi s čuvenim golferom Tigerom Woodsom, progovorila je o svojoj ovisnosti o ljubavi i kako ona utječe na njezin život

Uz čuvenu Rachel Uchitel koja je prvi put postala poznata poslije tragičnog događaja 11. rujna 2001. u kojem je izgubila oca i zaručnika koji je radio u jednoj od dviju zgradaWTC-a, u emisiji Today gostovao je i njezin mentor doktor Drew Pinsky koji ima svoju emisiju na programu VH1 te joj pomaže s njezinom ovisnošću o ljubavi.

'Znala sam da trebam pomoć i željela sam da mi je pruži doktor Drew', rekla je Rachel Uchitel koju zli jezici nazivaju profesionalnom ljubavnicom zbog afere s Davidom Boreanazom te navodne afere s Tigerom Woodsom.

Doktor Drew smatra da je ovisnost o tabletama za spavanje i drugim lijekovima koje Uchitel uzima djelomično uzrokovala trauma izazvana događajima 11. rujna 2001. Rachel Uchitel želi da ljudi znaju kako često zaljubljivanje nije moralno pitanje, već bolest i poremećaj, no ne želi koristiti svoje stanje kako bi opravdala svoje ponašanje.

'Zapnete u vezama koje vam jednostavno ne odgovaraju i pretvarate se da su vam partneri drukčiji, a onda se razočarate kad se ne ponašaju onako kako vi to zamišljate', rekla je Rachel Uchitel.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više