Estrada RAZLIKE U TEMPERAMENTU

Vruća Kristina i hladna Fani

  • Autor: tportal.hr
  • 23.11.2010 11:32:47
  • 23.11.2010 10:42:36

Manekenke koje su se pojavile na promociji ekskluzivne španjolske preparativne kozmetike drukčije su reagirale na atmosferu zabave

Na predstavljanju španjolskog kozmetičkog brenda Skeyndor vladalo je dobro raspoloženje, što je najvidljivije po slikama u kojima su poznati uhvaćeni kako, bez obzira na paparazze, plešu, druže se i razmjenjuju iskustva. Manekenke Fani Stipković i Kristina Bradač zasigurno su našle mnoštvo zajedničkih zanimljivih tema, ali su potpuno drukčije  reagirale na atmosferu prostora. Naime, plavokosa i krhka Fani odlučila je ostati zabundana u krzno dok se njezina kolegica, atraktivna brineta, vrlo brzo po dolasku skinula i ostala u tunici s otvorenim ramenom.

Kako je večer odmicala, lijepa Kristina sve je više trčala uokolo kako bi pozdravila sve uzvanike pa ne čudi da do kraja zabave nije imala potrebu za krznenim kaputom u kojem je stigla. Unatoč poznatim licima, u centru pažnje bila je splitska diva Severina, koja je zaštitno lice te ekskluzivne preparativne kozmetike. Ispričala je okupljenima da je tu poznatu kozmetiku počela koristiti sasvim slučajno dok je boravila u Madridu, kad joj je ponestalo kreme. Prodavačice su joj ponudile Skeyndor i otada je vjerna toj marki.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više