Estrada MADONNA:

'U školi su me zlostavljali jer sam im bila čudna'

  • Autor: tportal.hr
  • 11.11.2010 9:14:39
  • 11.11.2010 7:25:00

Danas je obožavaju milijuni ljudi diljem svijeta, no i Madonna je kao tinejdžerica prolazila pakao bullyinga

'Mogu se u potpunosti poistovjetiti s mladima koji se osjećaju usamljeno i otuđeno. Kao dijete i kao tinejdžerica bila sam jako usamljena. Nikada se nisam uklapala u društvo, u školu. Nije postojala grupa u koju bih se uklopila. Bila sam čudakinja', iskreno je priznala slavna pjevačica i dodala da se čak i sada osjeća drukčijom. Prisjetila se svojih mladenačkih dana u New Yorku u kojima joj je puno pomogla gay zajednica da pronađe svoje mjesto pod suncem.

'Jako me uznemirava činjenica da je u posljednje vrijeme u porastu broj samoubojstava mladih koja su motivirana zlostavljanjem okoline', rekla je Madonna gostujući u showu Ellen DeGeneres upravo na tu temu. 'Samoubojstva tinejdžera strašno su uznemirujuća, no kada je razlog bullying onda je to još gore.'

Madonna o toj temi otvoreno razgovara sa svojom djecom, Loursdes (13), Roccom (10), Davidom Bandom (5) i Mercy (4). 'Puno razgovaramo o tome koliko je važno da ljude ne treba osuđivati ako se ne uklapaju u našu sliku ispravnog', rekla je 52. godišnja pjevačica.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više