IVANA PARIS:

'Vibrator je stvarčica koju je dobro imati u kućanstvu'

01.11.2010 u 10:01

Bionic
Reading

Još samo pet dana dijeli Dinu Bubičića i Ivanu Paris od sudbonosnog 'da', a oni su zadnji vikend iskoristili za tulumarenje

Mladenci Ivana Paris i Dino Bubičić maksimalno su iskoristili svoj posljednji vikend na slobodi. Dok je Ivana uživala s curama u wellnessu poznatog riječkog hotela, dečki su vozili karting, a nakon toga ratovali igrajući paintball, što smo mogli vidjeti u 'Red carpetu'.

Noćni provod Dino je organizirao s najbližim prijateljima, a gošće iznenađenja bile su Sandra Dabo i Maja Morales koje su izbacile svoje atribute. Cure su bile u pristojnijoj varijanti, ali je zato Ivana dobila vibrator.

'Ivana to nije vidjela zato što nije u braku. Ja sam je htjela pripremiti na ono što je čeka', rekla je Ivanina prijateljica. 'To je stvarčica koju je, kao i kuhaču, dobro imati u kućanstvu', rekla je zadovoljna Ivana dodajući da je muče noćne more. Tako je sanjala da je pobjegla s vjenčanja.

'To je samo strah, a ne podsvijest koja radi. Mogu reći da sam se iznenadila, ali sve u zbilji bude suprotno od sna. Mislim da neću pobjeći s vjenčanja.' Dinu je njegov kum lijepim govorom ispratio u mrak.

'Evo, dečki. Da nazdravimo što smo se našli u ovoj neprilici da našeg dragog prijatelja ispratimo u mrak. Nije čovjek umro, no ide u brak, ista stvar. Da ti žena nađe crnaca, da dobije stidne uši, da se oženiš za pet godina opet. Živjeli!'

Kako su se dečki raspojasali uz djevojke, Dino se počeo bojati što će mu reći Ivana, dok se ona brinula hoće li se Dino oporaviti do vjenčanja.

'Kako stvari stoje, mogu se nadati da će moje vjenčanje stvarno biti za tjedan dana. Nadam se da će se Dino dotad oporaviti.' Dino je pak govorio: 'Kad Ivana vidi cijelu momačku, može se predomisliti, što ako ne bude pristala?', no tješio ga je prijatelj Bruno Orešković tvrdeći da njegova cura ima dobre prijateljice te da će nešto srediti.