Estrada MAKLJAŽA U RESTORANU

Potukle se sestre Hohnjec

  • Autor: tportal
  • 15.10.2010 21:17:26
  • 15.10.2010 20:29:07

Mlađa sestra Stefany Hohnjec, Matea, svoj 21. rođendan proslavila je u jednom zagrebačkom restoranu. Umjesto zabave i smijeha, večer je završila sasvim neočekivano. Naime, kako tvrde očevici, sestre su se potukle, a mlađa Matea naredila je osiguranju da Stefany izbaci van

U zadnje vrijeme široj je javnosti mlađa sestra Hohnjec Matea sve poznatija. Mediji je čak povezuju sa sportskim direktorom Dinama Zoranom Mamićem.

Za svoj 21. rođendan Matea je organizirala proslavu u jednom zagrebačkom restoranu, a bili su pozvani samo najbliži prijatelji. Osim sestre Stefany, Mate je pozvala i bivšeg farmera Alena Macinića, pustolovku Dvinu Meler te modnog agenta Borisa Kosmača.

Večer koja je trebala proći u ugodnom i opuštenom tonu pretvorila se u pravi užas. Naime, kako donosi 'InMagazin' vrlo bahata Matea posvađala se sa sestrom Stefany. Večer je dobila i skandalozan završetak – nakon verbalnog okršaja, vrijeđanja i poneke vrlo ružne psovke, djevojke su se i fizički sukobile. Nakon toga Matea je pozvala osiguranje i zatražila da izbace Stefany van.

Nakon svađe i udaraca, Stefany je viđena kako plače na parkiralištu restorana, a nijedna nije htjela komentirati situaciju.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više