MULJATORICA I KRADLJIVICA

Kirstie Alley laže o svojoj težini

14.10.2010 u 07:02

Bionic
Reading

Izvori tvrde da glumica Kirstie Alley laže o svojoj težini te svima govori da je smršavila puno više nego što jest. Osim toga, Kirstie je navodno viđena kako krade voće iz susjedovog dvorišta

Glumica Kirstie Alley prošle godina doista nije pazila na svoj izgled te je dosegla težinu od 104 kilograma. Sada je odlučila otopiti nakupljene kile te se

bacila na vježbanje i dijetu koja se bazira na hrani organskog podrijetla.

Nedavno se Kirstie na Twitteru pohvalila da je uspjela skinuti čak 23 kilograma. No izvori bliski glumici tvrde da je to potpuna laž te da je smršavila znatno manje, možda 10 kilograma.

Tako je i jedan od izvora otkrio National Enquireru da ju je vidio u teretani u društvu kćeri Lillie te da je bilo i više nego očito da je i dalje vrlo krupna. Kirstie je nedavno provela nekoliko dana na Floridi, a zatim otputovala do Italije, no čini se da je za to vrijeme potpuno zanemarila vježbanje, stoga ni učinak dijete nije velik.

Kirstie se odlučila za organsku dijetu, no i tu je zakazala. Naime, glumica je jednostavno previše lijena da ode do trgovine pa navodno krade voće iz susjednih dvorišta. Kako tvrde izvori, glumica se nerijetko u nedostatku namirnica posluži voćem koje raste u dvorištu njezinih susjeda.