A I PUŠI JOJ IZA LEĐA

Brad Pitt vara Angelinu s novom filmskom partnericom?

07.10.2010 u 10:18

Bionic
Reading

Iako slavni američki glumac Brad Pitt često ističe važnost obiteljskog života s Angelinom Jolie i njihovo šestero djece, čini se da holivudski zločesti dečko ponekad teško može odoljeti raznim porocima

Brada Pitta se često povezivalo s raznim glumicama s kojima je surađivao, a ne treba zaboraviti da se sa svojom sadašnjom

partnericom Angelinom Jolie spetljao upravo na filmskom setu. Zbog toga možda ni ova najnovija šuškanja ne treba olako shvaćati.

Brad Pitt ovoga puta surađuje s plavokosom glumicom Kathryn Morris, koju smo imali prilike gledati u seriji 'Zaboravljeni slučaj'. Kako navodi Star Magazine, na setu filma 'Moneyball' postalo je poprilično vruće.

Naime, kemija između Brada i lijepe Kathryn bila je i više nego očita. Kako navode izvori, Brad je u jednome trenutku ispred Kathryn skinuo znojnu majicu jer mu je bilo vruće, a ona jednostavno nije mogla izdržati, a da ne uzdahne pri pogledu na njegovo tijelo.

Sudeći po svemu, Brad i Kathryn jedva skrivaju međusobnu privlačnost, a ponekad je toliko očita da je ostatku ekipe na setu poprilično neugodno.

Osim što zavodi filmske partnerice, Brad skriva još jednu stvar od Angeline. Naime, iako zna da ona nikako ne odobrava pušenje, on i dalje puši, i to iza njenih leđa. Kako navodi magazin Life & Style, Brad je pušio puno prije nego je upoznao Angelinu.

No kako je ona velik protivnik pušenja, pogotovo u blizini djece, obećao je da će prestati. Ipak, nije održao obećanje, već sada povremeno puši svojoj ženi iza leđa. Pitamo se što će lijepa Angelina reći na sve to!