NOVA KARIJERA MISICE

Dvostruki život Mije Šlogar

04.10.2010 u 14:28

Bionic
Reading

Jedna od naših top manekenki uskoro bi mogla objesiti štikle o klin jer godine uloženog truda u njeno osnovno zvanje sada donose ploda

Humanitarna gala modna revija na Danima vjenčanja prošlog vikenda bila je jedna od rijetkih koje je u posljednje vrijeme nosila Mia Šlogar. Bivša rukometašica i miss sporta sve manje kroči modnim pistama zbog svog primarnog posla. Mia je, naime, diplomirana pravnica koju ovih dana očekuje malo promaknuće.

'U javnobilježničkom uredu u kojem radim još samo koji dan bit ću vježbenica jer čekam postavljanje za savjetnicu', rekla nam je Mia, čijim ambicijama tu nije kraj.

'Spremam se na javnobilježnički ispit. Voljela bih u budućnosti raditi na pitanjima trgovačkog prava i, s obzirom na afinitete, uz to spojiti sport. Koliko mi je poznato, kod nas se nitko nije specijalizirao za rad sa sportašima, a ja godinama surađujem s Hrvatskim rukometnim savezom. S obzirom da tečno govorim engleski i njemački jezik, uvijek sam im pri ruci kad treba komunicirati na presicama kod održavanja međunarodnih utakmica ili kad nam gostuju ljudi iz Svjetske rukometne federacije. No prioriteti se znaju', kazala je, dodavši kako je to na prvom mjestu ured, pa sportski teren, a za pistu – koliko ostane vremena.