NEPOZVANA ZVIJEZDA

Simonicu izbacili s Dove Fashion HR-a

18.09.2010 u 10:48

Bionic
Reading

Druga večer Dove Fashion HR-a nije vrvjela poznatima kao ona prethodna, dijelom zbog kiše koja je padala cijeli dan, ali dijelom i zbog strogih pravila organizatora

'Ja sam bila pozvana, a oni su mi naredili da odem. Ali ne bih htjela to komentirati', ljutito nam je rekla Simonica kada smo je nazvali da prokomentira nemili događaj.

Grgo Zečić, zadužen za odnose s javnošću Dove Fashion HR-a, bio je puno rječitiji.

'Simona nije bila ničija uzvanica i niti jedan naš dizajner je nije pozvao. Gospođica Šajn je pokušala ući tvrdeći da je na popisu, a to nije bila. Na Dove Fashion HR-u je trenutačno oko 450 uzvanika koji su svi odabrani od organizatora ili od dizajnera i nitko mimo toga nije unutra. Prema dotičnoj gospođici bili smo izrazito srdačni te smo je na lijep način zamolili da ode', objasnio je Zečić.

Politikom ovog modnog događanja nismo iznenađeni, jer je poznato kako su prošle godine odbili Seku Aleksić. Ove godine slična situacija se ponovila i s njezinom kolegicom Jelenom Karleušom, stoga nas je zanimalo čemu tako rigorozna pravila.

'Mi ne želimo poznate osobe koje samo žele doći promovirati sebe. Svi uzvanici su tu jer ih je netko pozvao. Više hrvatskih i srpskih celebova koji nisu bili pozvani htjelo je doći na Fashion HR, ali ovo je modna revija, a ne cirkus i dopustiti nekome da dođe samo da se naslikava zaista nema smisla. Nama su prioritet naši dizajneri te njihovi gosti i klijenti', bio je jasan strogi PR Dove Fashion HR-a Grgo Zečić.

Simonica se nije bacila u očaj pa je ostatak noći provela na proslavi prve godišnjice novozagrebačkog noćnog kluba BBS, gdje su je vrlo rado ugostili.