KATARINA BANIĆ:

'Nisam išla na kure mršavljenja'

16.09.2010 u 11:39

Bionic
Reading

Aktualna miss Hrvatske objasnila je kako joj teku pripreme za natjecanje Miss svijeta u Pekingu te otkrila da najviše troši na cipele, kojih ima sto komada

Na otvorenju dizajnerskog dućana Devotio, mlade kreatorice i studentice glume Lane Jozić, pojavila se u pratnji prijateljice i aktualna miss Hrvatske Katarina Banić. Odjevena u klasični crni sako i uske crne hlače, pokazala je zavidnu liniju nakon što je prije mjesec dana snimljena na plaži s nekoliko kilograma viška, a to je izazvalo negativne komentare. Misica je opet u formi te se priprema za skori odlazak u Peking 1. listopada, gdje će se boriti za krunu miss svijeta.

'Pripreme teku normalno, idem na neke tretmane, vježbam. Nisam išla na kure mršavljenja, malo pripazim i to je to', kaže Katarina.

Direkcija izbora Miss Hrvatske opskrbila je manekenku večernjim haljinama, ali ne i odjećom za dnevno pojavljivanje pa smo je upitali što ona preferira u tom smislu.

'U mom ormaru ima mjesta za sve. Što mi se svidi, to obučem, bile stvari brendirane ili ne. Najviše trošim na cipele, imam ih sto komada: Chanel, Gucci, ne mogu izdvojiti najdraže', kazala je.

'Nosit ću svoje dizajnerske odjevne predmete na izbor Miss svijeta, a u odabiru su mi pomagali modni kreatori koji su mi sponzori', tvrdi Katarina koja će u Pekingu ostati mjesec dana.