TAMNA STRANA MAJČINSTVA

Madonna viđa djecu po ugovorenom rasporedu

26.08.2010 u 14:10

Bionic
Reading

Osobna asistentica pop kraljice ugovara 15-minutne sastanke u kojima pjevačica po strogo utvrđenom rasporedu odvaja vrijeme za druženje s vlastitom djecom

Madonnina djeca, malena Mercy i David, dijelili su poljupce mami na setu snimanja njezinog novog filma 'W. E.'. Nakon toga, pridružila im se i 13-godišnja Lola, koja ih je u društvu tate Carlosa Leona i dadilje odvela kući. Izgledali su kao oličenje ljupke obitelji na čelu s brižnom i aktivnom mamom. Međutim, istina je daleko od toga.

Naime, slavna svjetska radoholičarka, među svim poslovnim obavezama, ugovara i privatne sastanke s vlastitom djecom preko osobne asistentice. U svom natrpanom rasporedu uglavljuje u dnevnik po 15 minuta s Lolom, 15 s Davidom i tako dalje. Madonna im pomaže u zadaćama, satovima pjevanja ili kuhanju, ali samo ako se za to unaprijed dogovorili. A planira se tjednima unaprijed.

Pjevačica koja je dobro poznata po svojoj nefleksibilnosti i narcisoidnosti očito nema dovoljno vremena za spontanost u odgoju djece. S obzirom na to da cijeli dan provodi na sastancima na kojima upravlja svojim bogatstvom koje je procijenjeno na 230 milijuna funti te da vježba u teretani po tri sata svaki dan, ne čudi da je morala posložiti prioritete: posao pa djeca.