DOBRO GA ISPRAŠILA

Elin je Tigera golf palicom lupila 27 puta!

24.08.2010 u 10:46

Bionic
Reading

Brak između Elin Nordegren i Tigera Woodsa i službeno je okončan, a doznala se i poneka pikanterija o tome kako je Elin reagirala na suprugove preljube

Najskuplji razvod godine je između Tiger Woodsa i njegove supruge Elin je finaliziran. Iako Elin o razvodu nije rekla ni 'a', ipak se uspjela doznati poneka pikanterija iz razvoda.

Elin Nordegren, bivši švedski model, dala si je oduška nakon što je saznala za Tigerove ljubavnice i prvom palicom koju je dohvatila je lupila svog supruga 27 puta.

'Elin je moja bliska prijateljica', rekao je izvor. 'Netom nakon što se to dogodilo, Elin me nazvala i rekla da ga je prije nego ga je istjerala iz kuće dobro isprašila.' Čini se da se ona nesreća kad se zabio u obližnje drvo nije dogodila slučajno.

'Kad je našla kondome u njegovoj jakni, poludjela je jer ih oni nisu koristili, a ona je već mjesecima sumnjala da je vara. Rekla je da ga je htjela ubiti', kaže izvor. Tiger i Elin jučer su finalizirali svoj razvod. 'Tužni smo što nam je brak završio, ali želimo si međusobno sve najbolje u budućnosti. Sreća naše djece je naš prioritet', kaže službena izjava Elin i Tigera. Elin bi, procjenjuje se, mogla dobiti oko 100 milijuna dolara.

'Osjeća se dobro, iako je prošla pakao. Kroz sve je prošla jako dostojanstveno, a cijeli novi život je pred njom', kaže izvor blizak Elin.