Estrada ŠTEDLJIVI BOGATAŠI

Victoria Beckham podijelila 14 otkaza

  • Autor: I. B.
  • 20.8.2010 14:26:57
  • 20.8.2010 13:40:45

Victoria je nedavno dobila izvještaj svog računovođe koji ju je upozorio da novac baca u vjetar te joj je odlučio pomoći i osmisliti najefikasniji plan uštede u vrijeme recesije

Posh je iznenađena podacima da godišnje troši stotine tisuće dolara na poslugu koja radi na njihovim posjedima u Engleskoj, Los Angelesu, Dubaiju i Francuskoj.


Značajno rezanje troškova predloženo je bračnom paru Beckham u njihovom domu u Sawbridgewothu, javnosti poznatijem kao Beckinghamska palača.

David i Victoria imali su pedeset stalno zaposlenih osoba raspoređenih po svjetskim lokacijama gdje posjeduju vile. Od njih pedeset, Victoria i David otpustili su četrnaest radnika.

'Kada je računovođa uvjerio Victoriju da se ona i David nepotrebno razbacuju novcem, Victoria je pristala na otpuštanje svojeg mnogobrojnog osoblja. Iako su David i Victoria multimilijunaši, nemaju tendenciju bespotrebno trošiti pozamašne svote zarađenog novca', izjavio je bliski prijatelj slavnog para.

Victoria je dala otkaz čistačici koja je za njih radila osam godina u Beckinghamskoj palači. Zamijenili su je jeftinijom, stranom radnom snagom, a vrtlar sada, uz svoj posao, mora raditi i kao vozač. Na velikom imanju koje imaju u Bargemonu u Francuskoj otkaz je dobilo šest od sedam vrtlara.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više