NAJLJEPŠE LJETO

Maja Šuput na ljetovanje ponijela tri kofera odjeće

18.08.2010 u 09:35

Bionic
Reading

Pjevačica opisuje pikantne detalje svog ljetovanja koje provodi s dečkom na luksuznoj jahti gdje se priprema i za nastupe

Pjevačica Maja Šuput ovih dana uživa na dvanaest i pol metara dugoj jahti imena Monte Carlo kod Opatije sa svojim dečkom Marijem Kovačevićem, donosi Story. Maja plovi duž cijele obale i uživa u romantici.

'Iako su neki zli jezici znali reći da moja idila ne može trajati dulje od mjesec-dva, moram priznati da mi je i dalje apsolutno sve u vezi s Marijem savršeno', kaže Maja i dodaje.

'Mario se još uvijek nije ni mrvicu pokvario, još traje moj savršeni ljubavni film. I da, još uvijek svako jutro nježno dobivam doručak i novine, pa zar život nije lijep?!' ispričala je Maja koja je ovo ljeto nazvala najljepšim u životu. Jahtom je obišla cijelu obalu, od Lošinja, Kornata, Murtera, pa do Hvara i Visa. Maja je na brod ponijela tri kofera odjeće, Mariju to ne smeta, a ona zato na brodu rado preuzme ulogu malog od palube. Pjevačica se i za nastupe sprema na brodu.

'Ljeti se sredim za 20 minuta. Tamna sam, pa mi ne treba puno šminke, stavim malo sjajila, začešljam kosu i to je to! Ipak su najvažniji osmijeh, dobra volja i super odjeća', objasnila je Maja.