A GDJE JE BIO GRAŠO?

Krik Danijele Martinović na Halidovom koncertu

09.08.2010 u 12:14

Bionic
Reading

Dečko splitske pjevačice nije viđen na koncertu legendarnog pjevača folk glazbe, na kojem je njegova odabranica nastupila i odlično se zabavila

Sarajevski pjevač Halid Bešlić održao je koncert u Biogradu, a kao njegova gošća nastupila je Danijela Martinović. Kralj folka zabavljao je brojnu publiku svojim bogatim repertoarom puna dva sata, a pjevao je u okviru Biogradskog ljeta, dok mu je potpora na pozornici bila 38-godišnja glazbenica.

Njen dugogodišnji dečko, pjevač Petar Grašo, nije viđen, ali zato je pjevačkom paru i više nego dovoljno podršku pružila razdragana publika koja je uz podignute ruke pjevala najveće Halidove hitove.

Čini se da se 56-godišnji glazbenik u potpunosti oporavio od prošlogodišnje nesreće u kojoj je bio teško ozlijeđen. Nakon što je podvrgnut hitnoj operaciji uslijedilo je još niz zahvata u kojima su oftalmolozi i maksilofacijalni kirurzi završili s rekonstrukcijom njegova lica, ali ipak nije sačuvao vid na desnom oku. Unatoč tome, pjevač je opet u punoj snazi te je neizmjernom energijom oduševio sve okupljene, a ponajviše vrckastu Danijelu Martinović.