TENISAČICE NA ODMORU

Majoli dovela Jennifer Capriati u Hrvatsku

08.08.2010 u 09:38

Bionic
Reading

Premda se još nedavno, nakon incidenta s predoziranjem tabletama, nagađalo da Jennifer Capriati neće doći u Hrvatsku, bivša američka teniska zvijezda ipak je stigla na Hvar, a odmor će navodno iskoristiti za potpuni oporavak

Iva Majoli je još polovicom lipnja najavljivala da će joj na ljeto u posjet doći prijateljica, Amerikanka Jennifer Capriati. No, u taj se posjet posumnjalo nakon što je nekoliko dana kasnije objavljeno da je bivša tenisačica završila u bolnici zbog predoziranja tabletama.

U subotu su ipak obje snimljene kako uživaju na skupocjenom brodu mogula skijaške opreme Paula Goldsteina. Tenisačicama je, osim Goldsteina, društvo pravio Ivin muž Stipe Marić te poduzetnik Damir Mrčela sa suprugom Idorom Hegel, piše Jutarnji list.

Premda umorna od puta i vremenske razlike, Capriati je djelovala veselo u društvu koje se nakratko zadržalo na Palmižani, međutim nije bila raspoložena za izjave.

Prema neslužbenim informacijama koje donosi Jutarnji list, Capriati bi svoj boravak na Hvaru mogla produžiti na mjesec dana i ostati sve do humanitarnog revijalnog meča između Ive Majoli i Martine Hingis te Gorana Ivaniševića i Henryja Lecontea.