Estrada OD BIKINIJA DO KAPUTA

Dikan od Dolores radi Vlatkinog klona?

Nakon što smo već svi utvrdili gradivo da se Vlatka Pokos na plaži pojavila u La Perlinom kupaćem kostimu kakav je prije pola godine nosila Dolores Lambaša, Dikanovi prijatelji sad tvrde da poduzetnik svoju sadašnju djevojku pokušava pretvoriti u Vlatku

Pozirajući na plaži na Čiovu za časopis FHM Vlatka Pokos nosila je La Perlin kupaći kostim s uzorkom paunova perja kakav je prije malo više od pola godine Dolores Lambaša dobila na poklon od Josipa Radeljaka dok su bili na odmoru u Dubaiju.

Ni jedna ni druga u tom trenutku nisu temu smatrale dostojnom rasprave, pa su se dostojanstveno povukle, svaka u svom kupaćem kostimu, na godišnji odmor.

No, prijatelji obitelji smatraju da Dikan pokušava napraviti Vlatku od Dolores. Kako pišu 24 sata, Radeljak navodno vodi Lambašu u iste skupe butike jer se oduvijek divio Vlatkinom stilu odijevanja i eleganciji.

Osim u kupaćem kostimu, sličnost je očita i u Diorovim torbicama koje obje posjeduju i u zimskim kaputima koji su i kod jedne i kod druge strukirani, s krznom oko vrata.

Možda ljepotice jednostavno imaju sličan ukus, a muško kao muško, i ne interesira se previše za modne izbore voljene žene dok god ih odobrava.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više