DINO BUBIČIĆ:

'Ostavio sam Vlatku jer je rekla da sam spolno nesposoban'

26.07.2010 u 08:51

Bionic
Reading

Dino Bubičić i Ivana Paris osjetili su potrebu da se obrane od optužbi Vlatke Pokos da je Dino gay pa je bivša Miss Universe Ivana kazala da 'se Dini očito ne može dići na svakoga', a on pak dodao da je ostavio Pokosicu, jer je izjavila da je spolno nesposoban

Ivana Paris i Dino Bubičić javno su priznali da će krajem godine postati roditelji. Ivanin termin je 27. prosinca, tako da planiraju vjenčanje sljedeće godine, jer će ove biti okupirani bebinim dolaskom.

Bivša Miss Universe čak je pred kamerama pokazala fotografiju s ultrazvuka gdje se vidi da dijete staro oko tri i pol mjeseca, ali mu se još ne razaznaje spol.

'Ja želim da bude žensko, a Dino, naravno, želi dečka, no ja kao majka imam osjećaj da će sigurno biti djevojčica. Ne možemo još otkriti spol djeteta, jer je jako nemirno, no nadamo se da ćemo na sljedećem pregledu i to saznati', kazala je Ivana za 'Red carpet'.

Odlučili su se pred kamerama govoriti o Ivaninoj trudnoći zato što je Vlatka Pokos u svojoj knjizi 'Život u raju' posvetila cijelo jedno poglavlje vezi s Dinom Bubičićem gdje aludira na to da je on homoseksualac. Ivana je bila jako kratka i jasna što se tih navoda tiče.

'Dino nije gay, ali njemu se ne diže na svakoga', zadala je buduća gospođa Bubičić Vlatki Pokos jako nizak udarac.

Kao pravi džentlmen, Dino nije htio vrijeđati Vlatku, tek je rekao da joj mediji daju previše prostora te objasnio zašto su prekinuli.

'Ostavio sam je zato što je rekla da sam spolno nesposoban', zaključio je Dino razgovor o Pokosici.