Estrada A GDJE JE LAMBAŠA?

Dikan u Dubrovniku bez Dolores

  • Autor: tportal.hr
  • 23.7.2010 12:17:09
  • 23.7.2010 11:40:37

Poduzetnik Josip Radeljak (67) u četvrtak navečer se sam prošetao po Stradunu i popio kavicu s glumcem Roberom Boškovićem i prijateljicom Nilom Miličić Vukosavić. Njegovoj djevojci Dolores Lambaša(29) nije bilo ni traga

Dikan, poduzetnik i umirovljenik, odlučio je večer u Dubrovniku provesti u ugodnom društvu. Dikan je s prijateljicom Nilom Miličić Vukosavić te dobrim sinovim prijateljem glumcem Robertom Boškovićem sjeo u dubrovački kafić Festival.

Jednom je glumica Vlatka Pokos (40) Roberta Boškovića nazvala i intimnim prijateljem Lea Radeljaka, Dikanovog sina, ali je kasnije rekla da se njezine riječi krivo protumačene, a njih dvojca su kategorički odbila takve tvrdnje.

Odjevenom u svoje poznate bijele ljetne kombinacije, Dikanu visoke ljetne temperature očito nisu smetale. Nakon pića, Dikan je ispratio Nilu i zatim posebno Roberta, a nakon toga se sam uputio kući.
Svoju djevojku Dolores Lambašu očito nije ovaj put poveo u Dubrovnik. Možda se htio odmoriti od sapunice Pokos-Radeljak-Lambaša koja traje od njegovog razvoda s Vlatkom.

Dok je sam šetao Stradunom, s rukama u džepovima djelovao je kao da smišlja nove poteze i taktike koje će poduzeti kada se vrati u Zagreb.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više