ŠOPING U NEW YORKU

Nives Čanović ima novog dečka

09.07.2010 u 09:33

Bionic
Reading

Glumica proslavljena ulogom u telenoveli 'Dolina sunca' prvi put otvoreno priča o svojoj šestomjesečnoj vezi s geodetom kojeg je već upoznala s majkom

Ekonomistica i glumica Nives Čanović više ne skriva vezu s geodetom Marijanom Carom. Naime, prvi put nakon šest mjeseci veze odlučili su se predstaviti zajedničkim fotografijama u Večernjakovom prilogu Ekran.

Glumica proslavljena ulogom u serijalu 'Dolina sunca' pohvalila se da je sa svojim odabranikom provela tjedan dana u New Yorku, gdje je obilazila lokacije snimanja filma 'Seks i grad', a jedna je od rijetkih koje je dečko pratio i u šopingu. Također, opisala je njihov prvi susret.

'Upoznao nas je dečko moje najbolje prijateljice, ali to nije bilo planirano. Sad smo par i super se slažemo', otkrila je atraktivna 27-godišnjakinja. Toliko je zadovoljna vezom s Karlovčaninom da ga je već upoznala s mamom, koja je njime, kako tvrdi, jako zadovoljna. Sretna i zaljubljena glumica otkrila je i dio radnje u završnici popularne telenovele.

'Dobri će likovi završiti u blagostanju, a oni zločesti dobit će po nosu. Zaljubljeni parovi ostat će skupa, a među njima i Augustina Vitezović (Nives Čanović) i Karlo Sever (Ozren Domitar).'