KRAJ LJUBAVI SA ŽELJKOM

Razvodi se Mia Begović

06.07.2010 u 14:46

Bionic
Reading

Glumica Mia Begović i poduzetnik Željko Žnidarić razvode se nakon šest godina braka. Razlog, navodno, nije preljub

'Istina je da se razvodim. Željko i ja predali smo papire za sporazumni razvod braka. Rastajemo se u miru, dostojanstveno i civilizirano. Moram napomenuti da za naš razvod nisu krive treće osobe, nego isključivo ljubav koja jednostavno više ne živi na našim adresama. No sigurno je da ćemo zauvijek ostati prijatelji, uvijek tu jedno za drugo. Tema mi je suviše bolna da bih o njoj više govorila. I zato vas molim da poštujete našu privatnost, tugu koju u ovom životnom trenutku duboko proživljavam', rekla je za Story Mia Begović, 48-godišnja glumica zagrebačkog kazališta Kerempuh i time potvrdila kuloarska nagađanja da u braku lijepe glumice i 11 godina starijeg poduzetnika Željka Žnidarića već dugo ne cvjetaju ruže.

Iako su slične stvari tijekom šestogodišnjeg bračnog staža često demantirali, ljutili se zbog objava sličnih spekulacija bez ijednog dokaza i provjere, složno su govorili kako su povrijeđeni njihova privatnost, dostojanstvo, ugled i čast. 'Svaki je dan borba kako bi veza uspjela jer je važno da se ništa u ljubavi ne uzima zdravo za gotovo', izjavila je za Story lijepa glumica tijekom ovogodišnjeg Valentinova, zadnjeg Dana zaljubljenih koji je provela u suprugovu zagrljaju.

Kao razlog za kraj bračne sreće ne spominje se treća osoba, već se češće spominje da recesija nije prošla bez posljedica u poslovanju Željka Žnidarića te da su ga poslovni problemi udaljili od ljubavi.

Mia i Željko posljednji su put viđeni zajedno u ožujku na rođendanskoj proslavi kultne diskoteke Saloon. Mia se pojavila u novom izdanju s trendi bob frizurom, a svoju je raskošnu riđu kosu zamijenila tamnom perikom, no samo na jednu večer. Tijekom večeri nije se odvajala od supruga Željka, zabavljali su se, plesali, ispijali pjenušac i doimali se sretno. No samo nekoliko dana poslije zajednički su donijeli odluku o kraju ljubavi te odvjetniku predali papire za sporazumni prekid braka. I Miji i Željku bio je to drugi brak. Prva velika ljubav glumici se dogodila sa 27 godina, kad je upoznala ugostitelja i bivšeg vaterpolista Ronalda Lopatnyja za kojeg se udala godinu dana kasnije, 1990.