NATAŠA DANGUBIĆ:

Imam tremu od nastupa pred bivšim ljubavima

02.07.2010 u 11:43

Bionic
Reading

Glumica u intervjuu objašnjava zašto ne voli surađivati sa suprugom, redateljem Bobom Jelčićem, zašto se boji nastupa u rodnom Dubrovniku te otkriva da pokreće holistički centar

Glumica Nataša Dangubić, koju publika najviše pamti po ulozi Lucije iz serijala i predstave 'Bitange i princeze', uskoro će nastupiti u rodnom Dubrovniku u sklopu Dubrovačkih ljetnih igara u predstavi 'Spašeni' redateljice Franke Perković. Uloga je veseli, ali u intervjuu za Studio priznala je da ima veliku tremu:

'Ne znam je li mi nastup u Dubrovniku posebno zadovoljstvo ili muka jer najveću tremu imam upravo dolje. Imam dodatni pritisak kad glumim pred ljudima koji me znaju cijeli život, profesoricama iz srednje škole, bivšim ljubavima i ostalima. Nisu oni kritičnija publika, nego je problem u mojoj glavi, a ne u njima. Kad dođeš u Zagreb, nitko te ne poznaje, glumiš pred publikom koja nema pojma tko si, a veći dio dubrovačke publike poznaje me uglavnom od jaslica', kaže Nataša.

Glumicu očekuje i premijera filma 'Šuma summarum', redatelja Ivana-Gorana Viteza na festivalu igranog filma u Puli, a najesen pokreće i privatni biznis- holistički centar koji će voditi s majkom.

'Planiram u središtu Zagreba otvoriti holistički centar gdje će se o čovjeku brinuti u svakom smislu. Zdravlje, ljepota, duh i sve što s time ide. To će biti ozbiljan projekt u kojem će sudjelovati dosta ljudi počevši od kozmetičarki, plus stručni tim nutricionista, psihologa, bioterapeuta, da osoba koja dođe bude kompletno obnovljena', najavila je glumica koja, kako kaže, odvaja posao i privatni život. Naime, sa suprugom, redateljem Bobom Jelčićem, dogovorila se da poslovno ne surađuju.

'Ne mislim da je to u drugim vezama smetnja, ali mi smo zajednički zaključili da nećemo surađivati. To je, jednostavno, procjena svakog čovjeka. Posao ne nosimo doma, koliko god je to moguće. Svakako ne zajednički posao', zaključila je Nataša.