ZALJUBLJENA VODITELJICA

Trbovićka: Oliver mi je u cijelosti ispunio život

01.07.2010 u 13:59

Bionic
Reading

Daniela Trbović pojavila se na Jarunu na prezentaciji krema za sunčanje, gdje nam je otkrila da joj je novi dečko, redatelj Oliver Frljić, s kojim je odnedavno u vezi, nadopunio život te da joj je došao kao točka na 'i'

'Muškarci nisu preduvjet da žene budu sretne, ali ja sam sretna što mi se dogodila ljubav nakon tisuću godina. Razmišljala sam kada sam posljednji put bila zaljubljena, bilo je to u prošlom stoljeću, tako da sam jako sretna zbog ljubavi s Oliverom', kaže Daniela Trbović koja je jako dobro funkcionirala i bez muškarca, ali ipak joj je sada ljepše.

'Kada sam bila sama, dobro sam funkcionirala i savršeno si posložila život, a Oliver je došao samo kao točka na 'i' te sam presretna što se uistinu dobro slažemo. On je, kada malo razmislim, savršeno nadopunio moj život', kazala je voditeljica koja je poznata po kvizu Najslabija karika, koji je na njenu žalost ukinut, no na nakon dugog godišnjeg odmora čekaju je novi projekti u jesenskoj shemi.

'Na godišnji ću ići s Oliverom i sinom Lovrom, nigdje bez njega. Ne znam hoće li Robert povesti i svoju kćer iz prvog braka, ali sam uvjerena da ćemo se dobro provesti', kazala nam je dobro raspoložena Daniela.