Estrada ŽANAMARI LALIĆ:

'Ne mislim da sam mršava, imam ja mesa'

Žanamari Lalić priznala je da joj se često dogodi da nekoliko dana zaredom jede 'junk food' te da ima nekoliko kila viška. Ne smatra se mršavom, dapače kaže da ima mesa

Žanamari Lalić je u kratkom razgovoru za Stars otkrila da će uskoro na sedmodnevni godišnji odmor, no nije željela komentirati ide li sa starim ili novim dečkom.

'Idem na odmor sedam dana, da se maknem od svih obaveza, a i mogla bih biti bez interneta tjedan dana. Dapače. U društvu drage osobe uživati, totalno se opustiti, ne ići na Facebook i gledati mail', kazala je pjevačica za koju se šuškalo da je u vezi s glumcem Ivanom Hercegom.

'Uvijek se kod mene nešto događa, a je li to staro ili novo, neću komentirati. Previše me pitaju, pa se želim malo isključiti', rekla je pjevačica toliko atraktivnog izgleda da ju je teško ne zamijetiti.

'Jako puno se trudim ostati u kondiciji, maksimalno pazim na prehranu, a kad ne pazim, znam dobiti nekoliko kila. Kad mi se zareda pet gaža i kad jedem 'junk food' navečer, dobijem ih. Za sebe ne mislim da sam mršava, imam ja mesa', pohvalila se pjevačica iz Tučepa.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više