Estrada ANĐA MARIĆ:

'Policajci su otkrili da mi je dečko traženi kriminalac'

Anđa Marić sarkastično otkriva kako su pri rutinskoj kontroli putovnica policajci otkrili da joj je dečko traženi kriminalac jer nije platio kaznu za parkiranje od 40 eura te su ga maricom odvezli u zatvor

Anđa Marić u svojoj kolumni za Extru odlučila je progovoriti o tome kako joj je finale emisije Hrvatska traži zvijezdu proteklo u paklu. Naime, Anđa je čakala svog dečka Matijaža Baniča da je dođe gledati tijekom showa, no on se nije pojavio. Razlog tome je što su ga na granici policajci provjerili te utvrdili da nije platio kaznu od 40 eura, zbog čega su mu stavili lisice i odvezli ga u slovenski zatvor.

'Sinoć sam prvi put na 'HTZ' pozvala svog dečka da vidi gdje radim. Bila sam silno uzbuđena, ali uzalud sam čekala. Kada je već krenula emisija, saznala sam da su ga slovenski policajci uhitili jer su pri rutinskoj kontroli putovnica otkrili da je traženi kriminalac koji Gradu Ljubljani duguje platiti zastarjelu parkirnu kaznu u vrijednosti 40 eura', piše Anđa te ističe te da ni nakon moljenja, uvjeravanja i pokušaja da plati kaznu policajci nisu htjeli popustiti.

'Nakon dva sata pregovora stavili su mu lisičine i odvezli ga maricom u kazneni zatvor, gdje će provesti noć ili tri, ovisno o radnom vremenu banaka koje će njegovu uplatu provesti tek u ponedjeljak…

Ja sam nakon završetka emisije i tuluma na kojem sam bila prisutna tijelom, a odsutna duhom, odjurila put Ljubljane da sredim situaciju. Donekle ljubazan policajac s porte zatvora objasnio mi je da je jamčevina za njega plaćena sinoć u osam sati, ali preko klika koji će se prikazati tek u ponedjeljak, i da mogu platiti još jednom u pošti i donijeti potvrdu ako ne želim da u zatvoru prespava još dvije noći. Na kraju sam dobila svog dečka', piše Anđa koja je na kraju sa sinom Gašpijem, kako ga zove, i dečkom otišla odmoriti se u Primošten.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više