SAPUNICA SE NASTAVLJA

Pokos: Dolores ima narkomansku prošlost

07.06.2010 u 09:34

Bionic
Reading

Vlatka Pokos tvrdi da su medijski istupi Dolores Lambaše posljedica njezine narkomanske prošlosti te je uvjerena da je glumici neophodna stručna pomoć

Knjiga Vlatke Pokos ne prestaje podizati tenzije među hrvatskim celebovima, a posljednji uvrijeđeni koji su se javili zbog njezine biografije Život u raju su Josip Radeljak i Dolores Lambaša

Par je plasirao vijest da je Lambaša trudna baš u vrijeme kad je Vlatka počela s promocijom knjige te je Dolores za Red carpet odlučila otkriti da Vlatka ne može imati djecu prirodnim putem i da ima 'dvostruku degeneraciju sestara u obitelji'.

'S obzirom na to da je Vlatka Pokos svojim medijskim istupima prešla svaku granicu tolerancije, mi smo dužni, kako bismo zaštitili svoju obitelj i potomstvo, nažalost iznijeti pravu istinu o njezinom, pa prije bih to tako nazvala, životu u paklu. Naime, ovo mi je jako teško reći, Vlatka Pokos ne može imati vlastitu djecu. Mi žalimo tu njezinu tragičnu sudbinu zbog koje godinama skriva svoju obitelj od javnosti, ali smatram da joj to ipak ne dozvoljava da svojim osvetoljubivim i neljudskim istupima sve one postojeće, pa i buduće majke', rekla je Dolores plačljivim glasom, na što joj Vlatka, naravno, nije ostala dužna.

'Moj komentar je da je njezino bolesno ponašanje posljedica njezine narkomanske prošlosti. Ona je već do sada pokazala da nije previše inteligentna i da dozvoljava da njome manipulira moj bivši suprug, a što se tiče mog majčinstva, o tome ne odlučuje ni Dolores Lambaša, ni Dikan Radeljak, nego neka viša sila i sama ja. Ja mislim da je njoj definitivno potrebna stručna pomoć i doista ne znam zašto se ne opuste i uživaju u svom savršenom životu, nego se uporno bave mnome. I još jednom ponavljam, jako sam sretna što nemam dijete s bivšim suprugom', bila je oštra i Vlatka.