Estrada MEHUNKA O SVAĐI S VLATKOM

'Nitko u Hrvatskoj neće pričati s Pokos ako ja progovorim'

Snježana Mehun tvrdi da nitko u Hrvatskoj neće htjeti s Vlatkom Pokos progovoriti ni riječi ako se sazna uzrok prekida njihova odnosa

Nakon reakcija Ivane Banfić koja je najavila tužbu te poručila Vlatki Pokos kako će s njom riješiti razmirice u četiri oka, jer je ova u svojoj knjizi spominjala da je Ivana 'šaputala' Dikanu na uho dok je ovaj gledao u njezine grudi te nakon optužbi da je Alka Vuica loša majka zato što joj je sin bio kod bake i djeda do svoje jedanaeste godine, na što je Alka izjavila da žali Vlatku, jer je psihički nestabilna, javila se i Snježana Mehun.

Vlasnica Posh bara osjetila se ugroženom zato što je Vlatka uopće pisala o njoj u knjizi te joj poručila da bi joj bolje bilo da šuti te ne načinje temu zašto njih dvije ne razgovaraju godinama.

'Može napisati i da sam transvestit, ne tiče me se. Vlatku poznajem 15 godina i, ako osjetim potrebu da nešto napišem, napisat ću to sama jer sam pismena i, za razliku od nekih, imam fakultet. Neka Vlatka kaže zašto ne razgovaramo. Ako se to sazna, ne znam hoće li itko u Hrvatskoj više s njom progovoriti i riječi', bila je oštra Mehunka, no ni Vlatka joj nije ostala dužna.

'O Snježani Mehun, koja je na svoje pojavljivanje u mojoj knjizi negativno reagirala, napisala sam puno lijepoga. Upravo zato njezin komentar me posebno iziritirao. Prije svega voljela bih da i meni kaže zbog čega smo prekinule odnos, a potom ću se osvrnuti i na njezinu kritiku moje pismenosti. Ne mogu sa sigurnošću tvrditi, ali koliko znam, Snježana Mehun nije završila fakultet. Uostalom, i da jest, kakvo je mjerilo pismenosti fakultet, u zemlji u kojoj se ispiti i diplome kupuju za svinjske polovice', zaključila je Vlatka, koja izgleda pokrenula lavinu reakcija među celebovima svojom autobiografijom Život u raju, piše Večernji list.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više