Estrada NA STORIJEVOM PARTIJU

Nives Celzijus se napalila na Žanamari Lalić

  • Autor: M. B.
  • 6.5.2010 14:45:43
  • 6.5.2010 13:40:22

Nives Celzijus na svom blogu napisala je da u Zagrebu više nema zgodnih frajera te da bi, kad bi je Dino ostavio, bila gay. Na Storyjevom partiju Žanamari Lalić ju je navela na preispitivanje vlastite seksualnosti

Kako piše Nives Celzijus na svom blogu, kad bi je suprug Dino Drpić kojim slučajem ostavio, bila bi gay jer 'u Zagrebu više nema zgodnih frajera'.

Iako se na Storijevom partiju vrlo dobro provela s Modnim Mačkom i njegovim Trevorom, starleta kaže da ju je Žanamari Lalić navela na preispitivanje vlastite seksualnosti te da bi uz nju i Evu Mendez teško ostala heteroseksualka:

'Nisam neka ljubiteljica večernjih izlazaka i rijetke su prilike kad se odlučim na takve načine obogatiti svoje omiljene večernje sate. Uglavnom za izlazak u Zagrebu uvijek imam dobar razlog - ili je to nečiji rođendan, ili usluga prijatelju, ili eto - Storijev parti.

Ipak, kakva god atmosfera bila, uvijek si napravim da mi je dobro i noćni izlazak proglasim uspješnim uz konstantno zahvaljivanje sudbini što mi je omogućila da se skrasim na vrijeme. Čini mi se da je došlo vrijeme nepogodno za solerice. Zaista ne znam gdje su nestali i gdje se skrivaju svi ti zgodni frajeri, ili se ja krećem po totalno krivim mjestima?

Da me Dino kojim slučajem ostavi i da sam osuđena samo na Zagreb, vjerojatno bih solirala do kraja života. Možda bih postala gay. Ionako me je moja Nataša na Storijevom partiju optužila da konstantno i neumjesno blejim u Žanamari Lalić, koja je u stvarnosti toliko moćna da vas na trenutke zaista navede na preispitivanje vlastite seksualnosti. Uz Žanamari i Evu Mendez bila bi prava nauka ostati strejt!'
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više