Estrada STEFANY HOHNJEC:

'Boban Rajović će mi se pridružiti na putu'

Iako uporno negira vezu sa srpskim pjevačem Bobanom Rajovićem, Stefany Hohnjec otkrila nam je da će joj se on pridružiti u Virovitici kada bude krenula s Dvinom Meler na put. Priznala nam je da je bila na njegovom subotnjem koncertu u Diamondu i da ju je pred svima srdačno pozdravio

Stefany Hohnjec koja je nedavno prekinula vezu s tenisačem Tomislavom Perićem nikada nije bolje izgledala niti se tako dobro osjećala. Bila je jedina među brojnim poznatima koja je doslovno skakutala od prijateljice do prijateljice i plesala ispred dućana koji se otvarao u Importanne centru. Otkrila nam je da razlog za to nije Boban Rajović, srpski folk pjevač s kojim je snimljena u prisnom druženju na kavi. Bilo je čak i dodirivanja.

'Presretna sam, dapače, nikada nisam bila sretnija', kazala je Stefany, pa smo je odmah upitali je li uzrok tomu veza s folk pjevačem koji se želi probiti na hrvatsko tržište te uskoro planira napraviti koncert u Ciboni.

'Boban i ja samo poslovno surađujemo', kratko je odgovorila Stefi, no izvor blizak Bobanu koji se nalazio s njim u automobilu kada je išao na koncert kazao nam je da je Boban zvao Stefany na mobitel te je pitao hoće li doći na koncert: 'Ljubavi, da li dolaziš?''

Iako mu je Stefany kazala da ne može stići na koncert u subotu u narodnjački klub Diamond, ipak je došla, oko tri sata ujutro.

'Bilo mi je jako neugodno jer kada sam došla Boban me iz svega glasa pozdravio pred mnogobrojnom publikom', rekla nam je bivša miss sporta te manekenka kojoj će se Boban pridružiti na putu za Novu Gvineju kamo odlazi s Dvinom Meler, ali samo kada se budu zaustavile u Virovitici.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više