BRANKICA ČONDA

'Ne smijem nositi minice i sise na izvol'te'

19.04.2010 u 12:03

Bionic
Reading

Dvije i pol godine u Dubaiju učinilo je svoje, tako je Brankica Čonda zaboravila pričati hrvatski jezik i bolje priča engleski i srpski

Bivša zvijezda Big Brothera Brankica Čonda, sa stalnom adresom u Dubaiju, odlično se snašla u inozemstvu. Brankica je korigirala grudi te u Ujedinjenim Arapskim Emiratima radi kao hostesa i manekenka. Tamo se odlično zabavlja, a mora njegovati i njihovu kulturu. 'To je takva kultura, ovdje moraš... Zaboravila sam pričati, kako se kaže 'respect'?', zbunila se Čonda, pa joj je novinarka prevela tu riječ. 'Aha, poštivati! Moram poštivati kulturu u šoping mallovima. Ne smijem nositi minice i sise na izvol'te', rekla je Brankica koja se druži s prijateljicama iz Beograda, pa je pokupila naglasak.

'Ja sam se htjela ispričati svojem hrvatskom narodu jer tu imam puno prijateljica iz Beograda. Nema puno Hrvatica, pa tako, htjela ja ili ne htjela, poprimila sam malo njihovog narječja', iskrena je bila Čonda.

Kada su plastične operacije u pitanju, Brankica također ne suspreže od iskrenog odgovora. Tako je priznala da je napravila grudi jer je to jako željela, no sada je, kaže, zadovoljna svojim tijelom, a može se i upustiti uz alkoholna pića. 'Da, ovdje ima alkohola više nego igdje. To su priče, come on! Što ti misliš, da bih ja ostala živjeti u Dubaiju da mi nije dobro? Ja sad Dalmatinka, hedonist', ispričala je Brankica za 'Red carpet'.