Estrada PRODAVAČICA U SUZAMA

Aleks uzela haljinu iz dućana i otišla

Manekenke i pjevačice dale su si previše slobode, ako pitate neke naše dizajnere, jer jednostavno uđu u dućan, uzmu bez pitanja što im treba i odu

Tako je dizajner Ivica Skoko odlučio biti stroži pa više ne posuđuje svoje haljine jer ih pjevačice i manekenke vraćaju prljave, poderane i progorene, pišu 24 sata.
'Ne želim nikoga imenovati jer će se ionako ti ljudi prepoznati', rekao je Skoko i dodao da neke od manekenki i pjevačica haljine nikada ni ne vrate.
'Aleksandra Grdić mi je nedavno uletjela u trgovinu, skinula haljinu s police i nestala. Djevojka koja je radila rasplakala se jer je mislila da je Aleks ukrala haljinu. Nastala je panika', kaže Skoko i dodaje da ga je Aleksandra poslije nazvala i rekla mu da je posudila haljinu.

'Ma bila sam sva smotana toga dana i žurila sam se, a Skoko mi se nije javljao na telefon. Došla sam u trgovinu i uzela ono što mi je trebalo', kroz smijeh je objasnila Aleks koja očito nije vidjela nikakav problem u svom ponašanju. Ni Maja Šuput ne vidi ništa loše u svojim postupcima jer kaže da stvarno nekad zna progorjeti haljinu, ali one svejedno stoje u izlogu i nakon što ih je ona nosila.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više