BESPLATNE PLASTIČNE OPERACIJE

Silicone party spektakl u Fly! baru

26.03.2010 u 22:15

Bionic
Reading

Pružia Vam se prilika za ostvarenjem vašeg sna o savršenom nosu, grudima, struku ili usnicama i to potpuno besplatno na silicon partyju u Fly baru

Nakon prvog serijala Silicone partya koji su premašili sva očekivanja, Fly! bar i Poliklinika Bagatin pripremili su Vam još zanimljiviji serijal obogaćen atraktivnim novitetima, powered by BURN i The Natrelle Collection. Budite ponovo s nama već od starta novog serijala spektakularih Silicon party-a ove subote 27.03.2010. od 22 sata.

Zamislite da Vam se pružila prilika za ostvarenjem vašeg sna o savršenom nosu, grudima, struku ili usnicama i to potpuno besplatno. Djevojke, odjenite svoje najseksipilnije haljine, košulje, visoke potpetice i zaputite se prema Fly! baru gdje ćemo ispuniti Vaš san!

Samo za Vas odlučili smo najsretnijim gostima prisutnima na party-u pokloniti čak 3 besplatna estetska zahvata. Da li će to biti liposukcija, korekcija nosa ili povećanje grudi, plus bonus nagrada povećanje usnica hijaluronskom kiselinom, na Vama je da se odlučite, a na nama je da Vas učinimo ljepšom i sretnijom osobom.

Pripremili smo i atraktivne igrice najbržeg ispijanja 'silicone shoot- a', a gdje svaka djevojka dobiva nagradu Poliklinike Bagatin. Naše zavodljive medicinske sestre objasniti će Vam sve tajne 'silicone shoot'-a i kako osvojiti nagradu!

Posebno za ovaj party dijelimo pozivnice koje vrijede za dvije osobe. Molimo Vas da zbog velikog interesa na vrijeme kontaktirate jednog od naših promotora ili svoj dolazak najavite preko stranice www.siliconeparty.com.