Estrada IZ GREEN ROOMA

Feminnem molile, drhtale i otišle u Oslo

Nakon što su saznale da su osvojile Doru pjesmom 'Lako je sve', feminnemke su drhtale i plakale od sreće, a Neda ParmaĆ izjavila je da je napokon vrijeme da dovedu Euroviziju u Hrvatsku - da se iskoristi Arena

Djevojke iz grupe Feminnem pobjednice su ovogodišnje Dore! Pjesmom Lako je sve predstavljat će Hrvatsku na Euroviziji u Oslu. Neda Parmać nakon proglašenja je izjavila da je presretna, kao i ostale djevojke te da im je želja dovesti Euroviziju u Hrvatsku, 'da se napokon iskoristi ta Arena'.

Pobjednice Dore osvojile su najveći broj glasova publike, ali i žirija što ih je dodatno oduševilo. One su plakale, drhtale i istovremeno se smijale. Vidno potresene, ali na pozitivan način, izgledale su kao da su dosegle vrhunac svoje karijere. I doista je tako, u razgovoru za tportal izjavila je članica Pamela Ramljak.
Lucija Bušić
Neda Parmać se moli za pobjedu
 
Lucija Bušić
Djevojke nisu mogle sakriti oduševljenje
 
Lucija Bušić
Nika Antolos nervozno puši prije proglašenja pobjednika
 
'Ima stvari u životu koje su predivne poput vjenčanja i rođenja djeteta, a naša pobjeda se može mjeriti s tom euforijom. To je za nas osjećaj priznanja jer smo na sceni već šest godina, prolazile smo kroz različite situacije, neki su nas čak i otpisali zbog problema s pronalaskom treće pjevačice, ali nismo se predale te smo odlučile da želimo Niku. Neda i ja smo rekle, ili ona ili nitko, i to nam je bio najbolji potez u životu. Bilo nam je teško, nismo imale sponzore, trošile smo vlastiti novac za spotove, ali mislim da je to vrijeme sada prošlo, ali je vrijedilo i od sada može ići samo na bolje', kazala nam je presretna Pamela te dodala kako su čitavo vrijeme osjećale da će pobijediti.

Prije proglašenja pobjednika djevojke su pile alkohol da se malo opuste, a Nika Antolos uz piće je panično pušila cigarete i plakala i prije saznanja da putuje u Norvešku.

Svi su navijali na Feminnem


Franka Batelić također je bila favorit, ali je u društvu Carle Belovari i još nekih izvođača kolegijalno nazdravila s feminnemkama te su sve uglas vikale 'Feminnemke pobjednice'. Kao da se u green roomu osjetilo da djevojke jednostavno žive za tu pobjedu i da je zaslužuju više nego itko drugi.

'Grupa Feminnem ima najbolju pjesmu i smatram da zaslužuju pobjedu. Puno truda su uložile i to se vidjelo na pozornici', kazala nam je Carla Belovari.
     
I prošlogodišnji pobjednik Igor Cukrov također je otkrio da su ga se djevojke iz Feminnema naviše dojmile te izrazio želju da nas one predstavljaju na Eurosongu u Norveškoj.

'Teško je sudjelovati na Euroviziji, jer ima puno zemalja koje se međusobno podržavaju, postoje razna podmetanja i klanovi, ali sigurno je pozitivna stvar otići tamo i doživjeti sve to. Ja samo mogu reći da je meni to bila jako stresno iskustvo, a pobjednicama želim svu sreću', kazao nam je Igor koji je otvorio Doru svojom pjesmom 'Lijepa Tena' te zaključio naš razgovor o ovogodišnjim pobjednicama Dore.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više