IPAK NEMA RAZVODA

Duggan i Barbieri opušteno se šetali Opatijom

10.02.2010 u 10:14

Bionic
Reading

Sanja Duggan i Frane Barbieri snimljeni su kako se s osmijehom na licu i u društvu sinčića Lennona opušteno šeću Opatijom, čime su demantirali priče o mogućem razvodu

Iako se proteklih dana naveliko šuškalo o tome da se Duggan Barbieri razvode, čini se da će jedan od medijski eksponiranijih parova ipak ostati zajedno i 27. veljače proslaviti treću godišnjicu braka.

Naime, 38-godišnja Sanja i Frane su zajedničkim pojavljivanjem u javnosti i osmijesima na licu demantirali navode o Sanjinom preljubu sa 40-godišnjim Igorom Maksimilijanovićem i izbacivanju Frane iz zajedničkog stana.

Par je snimljen u četvrtak kako se opušteno šeće Opatijom s dvogodišnjim sinčićem Lennonom, kojeg je tata nosio u naručju, a mama ga hranila. Nakon šetnje uputili su se u restoran Plavi podrum, a gosti koji su se našli u njihovoj blizini otkrili su da su se doimali sretno.

     

'Priče da se Sanja i Frane razvode su glupost. A između Sanje i Igora nema ništa više od 20-godišnjeg prijateljstva pa se, ako se sretnu, srdačno pozdrave, popričaju i popiju piće', kazao je prijatelj bračnog para za Story