Estrada HRVOJE SE ZALJUBIO

Za brak Rupčićevih nema spasa

  • Autor: D. Dž.
  • 28.11.2008 14:35:40
  • 24.11.2008 12:00:00

Nakon vijesti da se član grupe Cubismo Hrvoje Rupčić navodno odselio od supruge, i to zbog veze s glumicom Zrinkom Cvitešić, bliski prijatelji Rupčićevih su potvrdili da im je brak u krizi

Hrvoje Rupčić je navodno ljubavnu aferu sa Zrinkom Cvitešić započeo prije više od pola godine, a prije oko tri mjeseca se iselio iz obiteljske kuće u naselju Kustošija, gdje je živio sa suprugom Tinom i sinovima Noom i Jakovom, kako izvještava Extra.

I ljudi bliski paru Rupčić su potvrdili da im je brak u ozbiljnoj krizi. 'Nekoliko puta sam ga pitao je li mu to pametno i neka malo promisli. No, on mi je rekao da nema spasa za brak. Mislim da tu nema pomirbe. Čovjek se zaljubio', izjavio je jedan od Rupčićevih prijatelja.

Sam Hrvoje novinarima nije ništa htio komentirati o navodnoj vezi sa Zrinkom. 'Nemam apsolutno nikakvih komentara. Možete me pitati o mojoj glazbi, nastupima, albumu, a to razvodim li se ili ne, nikoga ne zanima. Ne želim da takve priče o meni izlaze po medijima', bio je jasan u razgovoru s predstavnicima medija.

Zrinka pak vezu s Hrvojem nije potvrdila, ali je nije ni demantirala. 'Ionako će novinari pisati ono što žele. Još uvijek mi je živa enigma zašto ljude zanima moj privatni život', izjavila je mlada glumica.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više