OZBILJNO JE

Severina se preselila k dečku

08.01.2009 u 10:00

Bionic
Reading

Iako je napunila 36, Severina smatra da još nije vrijeme za djecu. U budućnosti bi ih ipak željala imati nekoliko - manje od nogometnog tima, a više od blizanaca

Kako se Severina preselila kod svog dečka, Slavka Šajinovića u Rijeku, lako je moguće da će nas baš ona ove godine obradovati svadbom, ali onom pravom. Iako je za Gloriju izjavila kako se lako može zamisliti kao domaćica okružena djecom, čini se da potomstvo nije tako skoro u planu.

'Možda je vrijeme da se počnem okruživati svojom djecom, no još sam mlada. Vrimena se minjaju, a i svijet napreduje, a i glumica Geena Davis je prvi put rodila u 47. godini. Jedino bi mi bilo žao da mi se djetetu u školi rugaju da mu je baka došla na roditeljski sastanak.', objasnila je Seve.

Dodala je kako bi voljela imati nekoliko djece - manje od nogometnog tima, a više od blizanaca.

Jedino mora, kako je rekla, naučiti kuhati. 'Rekli su mi mnogi da su mi jela jestiva, ali nažalost, izgubila sam praksu svakodnevnog kuhanja. Dobro napravim grah, pravi vojnički', pohvalila se.

Odgovarajući na pitanje je li Slavko muškarac njezinih snova, našalila se: 'Je. Često ga sanjam.'

Kada su u pitanju osobine koje su joj kod partnera najvažnije, Severina je nabrojala: 'Na početku svega je najvažnije da zna zabiti brokvu (čavao) u zid. I da se uz takvog čovjeka ne moraš brinuti, jer i da se sruši svijet, osjećaš da bi on mogao uloviti ribu kad gospođica malo ogladni. I važno je da te neizmjerno voli'.

Sama za sebe kaže da kao pjevačica živi nomadskim životom, pa karijeru planira uskladiti s obiteljskim životom tako što će kupiti kamp-kućicu.

Duhovito je zaključila i da je za Rijeku, osim Slavka i divnih prijatelja, između ostalog veže i novi nos koji joj je 'složio' dr. Zambelli.