Estrada POZNATI U HUMANOJ AKCIJI

Barbara Nola dijelila letke za pomoć djeci

  • Autor: G. A.
  • 12.12.2009 17:25:02
  • 12.12.2009 16:31:31

Zagrebački Trg bana Jelačića bio je poprište humanitarne akcije Korak u život u kojoj su sudjelovali sudionici Plesa sa zvijezdama i glumci Doline sunca

Vjekoslav Skledar
Gordan Kožulj i Hrvoje Šalković
Barbara Nola, Gordan Kožulj, Petar Cvirn, Vedran Mlikota, Hrvoje Šalković, Kristijan Beluhan i Korana Gvozdić dijelili su Zagrepčanima i njihovim gostima letke pozivajući ih da kupnjom ulaznica podrže akciju Korak u život. Riječ je o humanitarnom projektu kojem je cilj pomoći štićenicima domova za nezbrinutu djecu i udomiteljskih obitelji koji svoje daljnje obrazovanje žele nastaviti na fakultetu.

Završnica humanitarnog projekta predviđena je za 19. prosinca 2009. humanitarnim božićnim koncertom proslavljenog tenora José Carrerasa, uz pratnju sopranistice Celine Byrne te Zagrebačke filharmonije pod ravnanjem maestra Ive Lipanovića. Podršku u akciji Korak u život kao Carrerasovi gosti dat će i Tony Cetinski, akademski zbor Ivan Goran Kovačić i djevojački zbor Zvjezdice.

Građani se u akciju mogu uključiti i pozivom na humanitarni broj telefona 060 9008. Svakim pozivom donira se pet kuna+PDV, a humanitarni prilozi mogu se uplatiti na račun u Zagrebačkoj banci broj 2360000-1102052855.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više