ELIN NORDEGREN

Golišave fotografije prekrasne supruge Tigera Woodsa

09.12.2009 u 15:07

Bionic
Reading

Elin Nordegren fotografirala se u kupaćem kostimu dok je još radila kao model, a na njima se vidi da izgleda bolje od svih Tigerovih ljubavnica

Kada su Tiger Woods i Elin Nordegren počeli hodati, irski tabloid Dubliner objavio je fotografije golog modela pod Elinim imenom. Budući da se Tigerova ljepotica nije prepoznala na tim fotografijama, odlučila ih je tužiti 2006. godine.

'Svatko je znao da to nije ona', rekao je tada Woodsov agent Mark Steinberg. Na kraju se Dubliner ispričao zbog prevare, a čitateljima su ostale fotografije prekrasne Elin u kupaćem kostimu.

Kasnije se uspostavilo da je gola žena bila Playboyeva zečicaKim Hiott

Premda Elin izgleda izvrsno, Tiger ju je čitavo vrijeme varao, a ni zajednička djeca ga nisu spriječila da bude preljubnik. Kada je saznala da ju je varao, Elin je doslovce poludjela - počela je nazivati njegove ljubavnice, a usred žestoke svađe Tiger je razbio svoj skupocjeni automobil.

Tiger trenutačno leži u bolnici zbog predoziranja tabletama, a u bolnici je završila i Elinina majka Barbro Holmberg, švedska političarka i bivša ministrica za migracije.