PRLJAVI DETALJI

Još dvije žene tvrde da su Tigerove ljubavnice

02.12.2009 u 12:18

Bionic
Reading

Nakon što su mediji provalili da je Tiger Woods održava vezu s Rachel Uchitel, lavina je krenula. Još su dvije žene izjavile da su imale seksualne odnose s najbogatijim sportašem na svijetu

Donedavno je bio uzorni sportaš sa savršenim imidžem uzornog supruga i oca. Nikakve afere nisu se vezale za njegovo ime, a jedino su se redale vijesti o osvojenim turnirima, unosnim sponzorskim ugovorima i ogromnoj zaradi koja se približila rekordnom iznosu u svijetu sporta – milijardi dolara.

Kad su se na naslovnicama tabloida pojavili natpisi da je Tiger Woods u izvanbračnoj vezi s javnosti malo poznatom domaćicom elitnih njujorških noćnih klubova, Rachel Uchitel, u njegovom privatnom životu nastala je prava drama.

Tiger Woods s kćeri Sam i suprugom Elin Nordegren

Nagađa se da ga je prevarena i bijesna supruga u pola noći izgrebla po licu uslijed žestoke svađe i jurila po imanju s golf palicama. Woods je navodno bosonog uletio u automobil, a pomahnitala supruga je krenula za njim. Na prilazu na svoje imanje zabio se u hidrant, pa u drvo, zbog čega je šest minuta bio u nesvijesti. Tiger o tom incidentu nije želio razgovarati s policijom, a nakon što su ljubavnice počele nicati kao gljive poslije kiše, zasigurno će ga čekati puno razgovora sa suprugom.

Sočne Woodsove SMS poruke

24-godišnja konobarica Jaimee Grubbs iz Los Angeles tabloidima je otkrila da se s Woodsom počela viđati još u travnju 2007. Otad su, po njezinoj računici, imali 20-ak seksualnih odnosa, a golfer joj je poslao preko 300 seksi SMS poruka. Woodsa je upoznala u noćnom klubu u Las Vegasu i tad su započeli aferu. 'Ja ću te potrošiti… Kad si se zadnji put seksala?' jedna je od brojnih poruka koje joj je Woods uputio.

Woods joj je 24. studenog ostavio poruku na telefonskoj sekretarici, dan prije nego su tabloid objavili priču o njegovoj vezi s Rachel, da njegova supruga sumnja da je vara. Zamolio je Jaimee da izbriše njegovo ime iz telefona jer mu žena kopa po imeniku i vjerojatno će je nazvati. 'Molim te, ukloni moj ime, samo ga imaj kao broj na glasovnoj pošti. Moraš mi to učiniti. To je velika usluga, brzo, molim te', glasi Woodsova poruka koja će navodno uskoro ugledati svjetlo dana.

Woods je također bio u vezi s jednom neimenovanom marketinškom stručnjakinjom, a u apartmanu u Vegasu je znao tulumariti s dvije žene odjednom, plavušom i brinetom.

U međuvremenu se pojavila još jedna ljubavnica, Kalika Moquin, voditeljica kluba The Bank u Las Vegasu, koja je svojim prijateljicama ispričala da Woods nije bio sretan u braku i da je pod velikim pritiskom. Zadnjih mjeseci navodno su se često sastajali.

Ljubomoran na bivše partnere svoje ljubavnice

Što se tiče prve ljubavnice, Rachel Uchitel, čini se da je između nje i Woodsa, iako to ona uporno opovrgava, ipak bilo nečeg. Američki tabloid US u posjedu je e-maila koji je Woods poslao Rachel, koja je prije njega bila u vezi s glumcem Davidom Boreanazom i igračembejzobla Derekom Jeterom
U e-mailu Woods piše da se upravo probudio iz užasnog sna: 'Sanjao sam da smo u braku i da vodim na turniru. Došao sam kući, uzbuđen što te vidim, a ti si bila u sobi i seksala se s Derekom i Davidom. Dio mene misli da bi uživala u tome, ali sad ne mogu više zaspati. Moje tijelo je umorno, ali mi mozak radi sto na sat.'