ŽIVOT U PARIZU

Razvela se od Luke Rajića i pronašla novu ljubav

30.11.2009 u 13:01

Bionic
Reading

Nakon razvoda Borna Rajić upoznala je Izraelca Rona Halea, kojem je nedavno rodila sina Rafaela, a par živi u Parizu. Nije poznato jesu li se vjenčali

Bivša supruga Luke Rajića, 39-godišnja Borna, rodila je četvrto dijete, sina Rafaela kojeg ima s Ronom Haleom, porijeklom iz Izraela. Nije poznato jesu li se vjenčali, ali žive u Parizu s njezinom djecom iz braka s Rajićem i tek rođenim sinom.

Njezina tri sina: Borna, koji je dobio ime po mami, Luka i Fran, navodno su jako dobro prihvatili Rona Halea. Borna je ostavila suprugovo prezime, a njihov razvod jedan je od najskupljih među javnim osobama.

Luka i diplomirana ekonomistica Borna razveli su se 2006. godine nakon devet godina braka i to su obavili elegantno, u tišini, tako da se čak nagađalo je li to istina. Upoznali su se 1995, a vjenčali godinu dana kasnije u Dubrovniku. Nakon sedam godina preselili su u Ženevu, gdje je Luka kupio malu tvornicu čokolade Favarger

Rajić, bivši vlasnik Dukata, vraća se u Hrvatsku te će otvoriti tvornicu generičkih lijekova vrijednu 300 milijuna kuna.