Estrada SIMKE OD ZANATA

'Ne prostituiram se iako me otac izbacio iz stana'

Iako ju je vlastiti otac izbacio iz stana, Simona se ne bavi najstarijim zanatom na svijetu, već vrijedno pjevuši, piše bajke i pljuca po donedavno jedinom Antiši

Nakon Antinog pometanja po medijima s kandidaturom za predsjednika, dobili smo, očekivano, i pokoju riječ drugog pola najvećih medijskih posvuduša u Hrvata – Simone.

U intervjuu za Dnevnik.hr Simke je pobacala drvlje i kamenje po svom bivšem suprugu, usput se šokiravši nad njegovim optužbama. 'Ante me optužio da se nalazim s muškarcima zbog novca. On iskorištava ljude i Boga, sve!' izjavila je u intervjuu dodajući kako nema šanse da mu se ikad vrati.

Osim standardnog obrušavanja na još uvijek zakonskog supruga, Simke je bijes usmjerila i na vlastitog oca, optuživši ga za ono najgore, da je isti kao Antiša. A sve samo zato što ju je – izbacio iz stana: 'Vlastiti otac me izbacio iz stana zbog Ante, ali on je oduvijek navijao za njega i bio na njegovoj strani. Od početka našeg braka.'

Međutim, našu Simonicu ništa ne može pokolebati, tako da se uselila u novi stan s Gabicom te vrijedno radi na svojoj pjevačkoj karijeri, ali i na nečemo sasvim drugome, o čemu smo vas već obavijestili i o čemu bruji već danima: 'Radim na bajkama i uspavankama za djecu. Bit će to nešto sasvim novo!' Očito je s Gotovčevima počelo neko novo doba, a Andersen, Perrault i naša Brlićka tek su tlapnje nekih prošli dana.

 


  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više