Estrada IPAK OTKRIVEN

Petar Ćiritović u vezi sa studenticom ekonomije

Iako je glumac nedavno kazao da želi svoj ljubavni život čuvati samo za sebe, uhvaćen je s novom djevojkom, studenticom ekonomije, koja mu je ulazila u automobil

Nedavno je kazao da ne želi komentirati ni otkrivati podatke iz svog privatnog života, no Petar Ćiritović ipak je bio nepažljiv kad mu je djevojka ulazila u automobil, a on se zadovoljno smješkao. Sve je to zabilježio fotograf Storyja. Zaljubljeni glumac HTV-ove sapunice Dolina sunca bio je presretan kada se našao s djevojkom jer zbog brojnih poslovnih obaveza nemaju dovoljno vremena za ljubav.

U nedavnom razgovoru za Story Ćiritović je kazao da je u vezi jako kompliciran, ali i da daje puno. Čini se da se s novom djevojkom jako dobro slaže.

'Problem je u očekivanjima. Kad nekome napraviš ručak, očekuješ da i tebi bude skuhan objed; ako si nekome vjeran, očekuješ vjernost. Za sebe mogu reći da sam vjeran i zahtjevan, ali vraćam stostruko', izjavio je proteklog mjeseca Petar koji je priznao da ga je djevojka privukla izgledom, pameću i smijehom.

'Mislim da svi tražimo svoje polovice koje nam odgovaraju s neke negativne strane. Postoje ljudi koji iz nas izvlače sve najgore, a i oni koji iz nas izvlače sve najbolje', kazao je glumac.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više