ŽIVOTNI PORAZ

Nina Badrić i Bernard Krasnić se rastaju

19.10.2009 u 13:46

Bionic
Reading

Pjevačica priznaje da su se ona i suprug emocionalno udaljili, a nepomirljive razlike navele su ih da se rastanu nakon tri godine braka

Pjevačica Nina Badrić emocionalno se udaljila od supruga Bernarda Krasnića. Otkrila je i da je nerazumijevanje u njihovom braku postalo svakodnevica te su se nakon tri godine braka odlučili rastati.

'Ovom izjavom potvrđujem da se nakon devet zajedničkih godina Bernard i ja rastajemo. Smogli smo napokon snage i sami sebi priznali da su naše razlike nepomirljive i da je naše nerazumijevanje nažalost postalo naša svakodnevnica, a ne iznimka', priznala je pjevačica te istaknula da za kraj njezinog braka nisu krive treće osobe.

'Mi smo samo dvoje ljudi koji su se emocionalno udaljili. Žao mi je što je ovom braku došao kraj jer smo oboje čvrsto vjerovali u njega. Kraj svoga braka smatram svojim porazom i teško proživljavam sve ovo. No i porazi su sastavni dio života. Naš razvod je sporazuman i u ovome trenutku tješi me činjenica da smo učinili sve što smo mogli i znali da spasimo svoj brak i da ćemo oboje pamtiti samo dobre i lijepe trenutke', otkrila je Nina za Story.hr

Par se vjenčao u rujnu 2006. godine, sudbonosno 'da' izrekli su u crkvi u Remetama, a glamurozno slavlje za prijatelje priredili su na imanju Meneghetti u istarskim Balama.