NADOKNAĐUJE PROPUŠTENO

Barbra Streisand se još uvijek igra s lutkama

27.09.2009 u 10:05

Bionic
Reading

Slavna pjevačica bila je siromašna dok je odrastala, pa danas, u 67. godini, nadoknađuje propušteno i časti se igračkama

'Izgradila sam kuću za svoje lutke jer mi je u djetinjstvu lutka bila bočica vode. Kada nemaš neke stvari, onda si prisiljen koristiti maštu', kaže pjevačica.

Barbra vjeruje da je siromaštvo koje je iskusila kao djevojčica ostavilo duboki trag na njoj. Iako iza sebe ima zavidnu pjevačku i glumačku karijeru, još uvijek, se, kaže, brine hoće li si moći priuštiti skupo ljetovanje ili lijepu kuću.

'Još uvijek kada odem na krstarenje jahtom ne mogu vjerovati da si to mogu priuštiti. Kad odrasteš u siromaštvu, uvijek si na jedan način siromašan. Dio tebe uvijek ostane ona mala curica koja nikad nije imala lutkicu dok su je svi drugi imali', objašnjava pjevačica.

Barbra toliko voli lutke da je počela suradnju s proizvođačem Barbika, tvrtkom Matell, kako bi dizajnirali lutku po uzoru na nju. No, kaže da nije posve zadovoljna rezultatom: 'Na toj su lutki zbilja radili puno. Zapravo joj je kosa previše srebrna, a mašna prekratka, ali sve u svemu je OK.'